Loading...

Jonida Maliqi kualifikohet në natën finale. E veshur si një mbretëreshë ilire, Maliqi arriti të përcillte më së miri mesazhin e këngës, që përmban shumë elementë folklorikë shqiptarë.

Jonida Maliqi ka përfunduar performancën e saj dhe interpretimin në Tel Aviv. “Ktheju tokës”, kënga përfaqësuese e Shqipërisë u këndua në gjuhën shqipe para miliona njerëzve.

Faqja zyrtare e Eurosong e ka cilësuar zërin e Jonidës mahnitës dhe interpretimin e shkëlqyer. E veshur si një mbretëreshë ilire, Maliqi arriti të përcillte më së miri mesazhin e këngës, që përmban shumë elementë folklorikë shqiptarë.

Loading...
Loading...