Loading...

Ka disa gjëra më acaruese se zakonet e të ngrënit të personave që ke në tavolinë, që nisin nga thithja e supës e deri tek të folurit me gojën plot me ushqim.

Megjithëse këto zakonte mund të konsiderohen si të pakëndshme, asnjë prej nesh nuk “i ka bërë daljen” dikujt për këto arsye specifike.

Megjithatë, kjo i është kthyer kundër një burri nga SHBA, për të cilin përtypja e ushqimit i shkakton një impakt të madh në jetë, duke i cënuar lidhjet romantike dhe ato familjare.

41-vjeçari Derrol nga San Diego, vuan nga një sëmundje e veçantë që quhet misofoni, ku zhurma të caktuara të nxisin reagime shumë të ndjeshme emocionale.

Ai u diagnostikua në moshën 30-vjeçare dhe nuk i ka parë familjarët e tij prej vitesh për shkak të mënyrës se si ata gëlltiten.

Burimi: Unilad | JOQ Albania

Loading...
Loading...