Loading...

Një peshkaqen ka dalë në bregdetin e Radhimës në Vlorë dhe ka panikosur pushuesit.

Ai quhet peshkaqeni “Bebe” dhe u kap nga disa peshkatarë. Është i gjatë një metër e gjysmë por sipas peshkatarëve nuk është i rrezikshëm.

Vitet e fundit në brigjet e Adriatikut dhe te Jonit kanë dalë shpesh peshkaqen.

Sipas ekspertëve kjo ka ndodhur për shkak të ndryshimeve klimaterikee.
Kapja e peshkaqenit ka bere qe mjaft pushues ta shohin me kërshëri amfibin e rrallë.

Loading...