Disa persona kanë marrëdhënie shumë të këqija me paratë, dinë vetëm t’i shpërdorojnë ose siç thotë një fjalë e urtë shqiptare t’i bëjnë rrush e kumbulla.

Më poshtë po listojmë tre shenjat e horoskopit që i shpërdorojnë lekët pa iu dridhur dora fare.

Në vendin e parë renditen, ata persona që i përkasin shenjës së Dashit.

Ata e kanë si argëtim shpenzimin e parave. Dashi mund të shpenzojë shuma të mëdha parash për të marrë atë që do edhe në rastet kur nuk ja mban xhepi.

Në vendin e dytë renditen ata persona që i përkasin shenjës së Luanit. Këta persona harxhojnë para pa fund sepse e adhurojnë luksin.

Dhe në vendin e tretë renditen, ata persona që i përkasin shenjës së Peshores. Këta persona e kanë ves të harxhojnë para pa kufi. Shpesh herë ata e humbin toruan dhe shpenzojnë shumë më shumë nga sa u mban xhepi.