Të gjithë njerëzit krijojnë varësi, dikush nga alkooli, dikush nga duhani, lëndët narkotike apo edhe ëmbëlsirat.

Por ka edhe persona që kanë varësi nga marrëdhëniet seksuale. Shenja e horoskopit të tyre tregon shumë për ta.

Më poshtë ju njohimme disa nga shenjat që nuk rrinë dot për një kohë të gjatë pa marrdhënie.

1-Dashi

Seksi është padyshim një prioritet për këtë shenjë. Për ta dashuria do të thotë një jetë e lumtur në shtrat. Nëse ju mund të keni turp, Dashi ta kërkon drejtëpërdrejtë pozicionin e ri që dëshiron të provojë atë natë.

2-Peshqit

Për Peshqit, seksi duhet një herë në ditë, ose më shumë se sa kaq. Ata nuk e planifikojnë seksin, por thjeshtë bëjnë dashuri në mënyrën më të mirë të mundshme. Atyre po ashtu u pëlqen të fantazojnë për partnerë të ndryshëm, prandaj është e vështire që të gjejnë një partner të vetëm për një lidhje afatgjatë.

3-Peshorja

Motoja e seksit për Peshoren është- të zgjasë dhe të dhurojë kënaqësi. Pasi bëjnë partneren të arrijë kënaqësinë, ata lejojnë aftësitë e tyre seksuale të shpërthejnë.

4-Demi

Demi në kontrast me shenjat e tjera është i fiksuar pas seksit, por edhe shumë i organizuar. Për ta bërja e seksit është si të ngrënit mëngjes. Por nëse u jepet mundësi jashtë rradhe ata mund ta rregullojnë axhendën.

5-Virgjëresha

Virgjëreshat eksitohen thjeshtë duke parë një partnere tërheqëse. Vetëm një dashnore e zjarrtë mund të shuaj urinë e tyre seksuale.