Nga Aldo Kozarja

Kina do te jete nje mbeshtese kryesore per Bashkine e Cerrikut, kjo fale bashkepunimit te shkelqyer qe ka pasur prej vitesh.
Keshtu ka deklaruar diten e sotme ambasadori kinez i akredituar ne tirane z.Zhou Ding.
Ai ka takuar kreun e bashkise Cerrik Z Andis Salla me te cilen pasi i ka uruar per marrjen e detyres i ka garantuat ketij te fundit bashkepunim maksimal ne kater vitet e ardhshme.
Lidhur me këtë takim kryebashkiaku Salla u shpreh se “Ditën e sotme patëm kënaqësinë të mirëprisnim Ambasadorin Kinez z. Zhou Ding. Gjatë takimit u fol për fushat e bashkëpunimit mes bashkisë Cërrik dhe ambasadës Kineze. Kryetari i bashkisë z. Andis Salla shprehu gadishmërinë e bashkisë Cërrik për bashkepunim si dhe prioritetet e bashkisë për vitin 2019 që është në fokusin dhe angazhimin direkt të kryetarit të bashkisë si viti social.
Synimi ynë është kujdesi ndaj banorëve të bashkisë Cërrik”.

Ky takim zhvillohet ne nje situate ku PD nuk i njeh zgjedhjet,ndersa kryetaret qe kane marre detyren kane nisur edhe takimet dhe bashkepunimin. Kujtojme se ne 61 bashki kjo eshte vizita e pare e nje ambasadori.