Loading...

Shumica nga ne mendojmë se sa më shumë plakemi, aq më shumë zhduket ndjesia për marrëdhënie intime nga jeta jonë. Ky është një keqkuptim mjaft i zakonshëm që ka bërë shumë njerëz të moshave mesatare të fillojnë të brengosen për plakjen e tyre.

Sidoqoftë, një hulumtim i ri i prezantuar së fundmi, ka zbuluar se pavarësisht se gratë dhe partnerët e tyre kanë raportuar për nivele më të vogla të libidosë me moshën, ato kanë qenë duke përjetuar marrdhënien më të mirë të jetës së tyre.

Mosha sjell ndryshime fizike te gratë dhe kjo shpeshherë ndikon në aftësinë e të bërit marrdhënie.

Sidoqoftëato në çfarëdo moshe janë fitimprurës. Përderisa plakja i sjell të mirat dhe të këqijat e veta në dhomë, çiftet anë e mbanë botës kanë filluar të bëhen më aktivë dhe më kreativë sa i përket pozicioneve dhe aktiviteteve të reja.

Pra, mund të thuhet se marrdhëniet më të mirë mund ti përjetoni pas moshës 40 vjeçare.

Loading...
Loading...