Loading...

“Përshëndetje, unë jam Uğur. Jetoj në Turqi, e cila është pranë një prej zonave më të rrezikshme në botën moderne. Kontrasti i madh midis këtyre dy territoreve tregon dy botë të ndryshme për mua, dhe kjo më ka frymëzuar për këto krijime. Ju uroj një të ardhme paqësore”

Ky është prezantimi i thjeshtë e modest që turku Ugur Gallen i ka bërë punës së tij, që ka pushtuar tashmë të gjithë internetin.

Punimet janë një tregues i fortë i kontrasteve të thella që ka kjo botë, por komentet janë të tepërta. Fotot flasin vetë.

Loading...