Loading...

Jeremy Meeks është cilësuar si krimineli më i bukur në botë.

Kujtojmë këtu se dikur ai ka qenë i dënuar me të vërtetë dhe se kjo nuk është ndonjë nofkë që i është vendosur.

Meeks është një prej modelëve më të komentuar të momentit.

Së fundmi ai ka bërë një gjest për të cilin mund të thuhet se i ka bërë të gjithë shqiptarët të ndihen krenarë.

Ai është fotografuar duke bërë me duar simbolin e shqiponjës.

Modeli i njohur ka qenë pjesë e promovimit të një dyqani të ri parfumesh në Zyrih të Zvicrës.

Teksa është takuar aty me një shqiptar është ka bërë bashkë me të simbolin e shqiponjës me duar. Fotoja po bën tashmë xhiron e rrjetit.

Loading...
Loading...