Shtohet me vajzë kryebashkiakja e Prrenjasit Miranda Rira.
Bebja ka ardhur në jetë sot rreth mesditës.
Rira ka edhe një vajzë tjetër.
Shtatzania nuk e ka penguar atë që të jetë aktive në punë, veçanërisht në profilin e saj në facebook.
Kështu vetëm 4 orë më parë ajo ka publikuar në profilin e saj një letër që ambasadori i Bashkimit Europian, Luigi Soreca i ka dërguar asaj.
Sipas kryetares Soreca ne letren e tij, Z. Soreca shpreh shqetesimin e thelle lidhur me mosmiratimin e buxhetit te vitit 2019, per bashkine Prrenjas.

Bllokimi dhe mosmiratimi i buxhetit, nga keshilltaret e PS, kryetarja e keshillit bashkiak dhe deputetet e PS, demton ne menyre themelore, banoret e Prrenjasit te cilet presin sherbime dhe te mira materiale.