Loading...

Eshte kulmi i sezonit turistik. Mijera vete te ardhur ane e kend Shqiperise dhe trojeve shqiptare, pushojne ne rivieren e bukur te jugut. Turiste pa fund vijne nga vende te ndryshme te botes.
Por ja me cfare situate perballen ne Himare. Nje pjese e saj ishte pa energji ne kulmin e xhiros se mbrëmjes ne ate qe njihet si pedonalja e qytetit. Nje pamje e zymte qe percjell nje imazh te keq. Per me teper per turistet e huaj qe me siguri nuk do kthehen me vitin tjeter ne nje vend ku shpesh mungon edhe energjia.
Per me teper shihni fotot:

 

 

 

Loading...