aeroporti sarandes

Ky është modeli i ri i aeroportit të Sarandës. Ky model është regjistruar në  Qendrën Kombëtare të Regjistrimit nga kompania “Saranda International Airport”.

34% të kapitaleve i ka një shtetas shqiptare dhe 66 për qind e aksioneve të saj i përkasin një shoqërie me emrin American Capital Group. Në dokumentin e regjistrimit të kompanisë saktësohet se objekti i saj do të jenë shërbimet aeroportuale  “Objekti i kompanisë është kryerja e shërbimeve aeroportuale, përpunimi i avionëve, shërbimi i pasagjerëve, bagazheve dhe mallrave, bar – restorante të tjera në funksion të objektit,” thuhet në dokument.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here