Loading...

 

Disa persona nuk e ndryshojnë modelin e flokëve për vite me radhë, kurse të tjerë e ndryshojnë shpesh. Kjo në fakt varet nga shijet e secilit prej nesh.

Por pas një forme prerjesh tek modelit i flokëve te djemtë fshihet një histori dhe një sekret i tmerrshëm.

Bëhet fjalë për modelin, për formë vije që sot preferohet nga shumë djem.

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, Hitleri detyroi ushtritë e veta që të bënin këtë lloj prerje për të treguar se ata i mbështesnin veprimet që ai po bënte.

Gjatë kësaj lufte u vranë shumë hebrenj dhe ky model flokësh përdorej vetëm nga nazistët për të treguar se ata ishin racë superiore.

Loading...