Loading...

Është goditur ditën e sotme, Greqia nga një tërmet. Në fillim EMSC raportoi se lëkundja e fortë ishte me magnitudë 6.2, por më pas u ulë duke e çuar në 5.2.

Raportohet se epiqendra ka qenë pikërisht në ishujt Dodecanese. Lëkundja ka qenë 78 km nga Karpathos dhe 376 km nga Izmiri i Turqisë.

Ndërkohë, thellësia ishte 10 km.

Loading...