Kryeministri Edi Rama është takuar sot me presidentin e Kosovës Hashim Thaçi në Tiranë. Sipas burimeve për “BalkanWeb” takimi ka zgjatur rreth një orë dhe është zhvilluar në një lokal të Tiranës.

Loading...