Nga Mariglen Miraka
Ndergjegjesim maksimal i qytetareve te Cerrikut.
Si brenda ne qytet ashtu dhe ne rruget kryesore dhe lagje.
Bashkia Cerrik me ne krye kryetarin e saj Andis Salla falenderone te gjithe banoret e bashkise, per kete ndergjegjesim maksimal.