Loading...

Lorenc Tosku është kandidati zyrtar i Partisë Socialiste për kryetar të Bashkisë së Peqinit. Mes tre kandidaturave tjera, Kryesia e PS ka vendosur për Kryetarin Aktual të Partisë Socialiste për Bashkinë e Peqinit, Lorenc Tosku.
Tre emrat e tjerë të propozuar nga baza ishin Bukurosh Maçin, drejtor i OSSHE Elbasan, Kastriot Sallën, drejtor i ZRPP Peqin dhe Skender Hasën biznesmen, ish-kryebashkiak i Peqinit.
Mandatin që po lëmë pas bashkia e Peqinit u drejtua nga Sajmir Hasalla përfaqësues i PDIU-së. Infoelbasani.al

Loading...