Loading...

Në qarkun e Elbasanit është mbyllur numërimi. Bashkia e Elbasanit i kalon Gentjan Llatjas së PS, i vetmi kandidat i regjistruar. Në Cërrik fiton Andis Salla i PS, përballë kandidates së Bindja Demokratike. ndërkohë edhe në Peqin konfirmohet kandidati i PS, Lorenc Tosku, i cili ishte i vetmi kandidat. Në Belsh u konfirmua që dje kandidati i PS Arif Tafani, në Gramsh Klodian Taçe sërish i PS si dhe në Librazhd, Kastriot Gurra. Po ashtu në Prrenjas ka fituar Nuri Belba i PS.

Loading...