Loading...

250 vjet më mendohet se kishte lindur një fëmijë gjysmë njeri, gjysmë kangurë, dhe sipas asaj që thuhet se e zuri mallkimi i nënës së tij, e cila nuk e kishte dashur atë.

Sipas një legjende të para 250 vjetëve, një femër nga Jersi, në Amerikë ka rënkuar me dëshpërim gjatë shtatzënisë së 13-të duke mallkuar: “Le të jetë djall”, pasi që nuk dëshironte më fëmijë.

Pas lindjes doli që bebja në të vërtetë të bëhet në formë kanguri me krahë. Shumë gazeta amerikane kishin shkruar për këtë dukuri me vite me radhë, duke e trajtuar si një mister i kobshëm që trondiste opinionin e gjerë, por që asnjëherë nuk u vërtetua, dhe nuk u komentua nga asnjë doktor për media.

Loading...