Loading...

Banorët në qytetin portual të Tivarit, në Mal të Zi, thonë se një pemë ulliri është “më e vjetër se Krishti” me një moshë prej afro 2,500 vjetësh.

Ulliri i Vjetër, siç edhe quhet zona pranë Tivarit, ka marrë emrin e pemës mijëvjeçare dhe është një destinacion i njohur turistik. Për breza me radhë vendasit e kanë cilësuar atë si një vend të shenjtë.

Ulliri i Vjetër në Mal të Zi

Banorët në qytetin portual të Tivarit, në Mal të Zi, thonë se një pemë ulliri është “më e vjetër se Krishti” me një moshë prej afro 2,500 vjetësh. Ulliri i Vjetër, siç edhe quhet zona pranë Tivarit, ka marrë emrin e pemës mijëvjeçare dhe është një destinacion i njohur turistik. Për breza me radhë vendasit e kanë cilësuar atë si një vend të shenjtë.

Gepostet von VOA – Zëri i Amerikës am Sonntag, 4. August 2019

Loading...