Loading...

I dënuar me 35 vite burg për vrasjen e katër personave, Konstandini Xhuvani fitoi lirinë për vetëm disa për të përcjellë për në banesën e fundit, babain e tij, kineastin e njohur Gjergj Xhuvani.

I riu, i cili ka ndryshuar jo pak pamje që kurse ishte në liri në vitin 2014, ishte me pranga në duar dhe i shoqëruar nga gardianët e burgut.

Regjisori Gjergj Xhuvani ndërroi jetë pak ditë më parë në Itali për shkak të një sëmundjeje të rëndë.

Konstandini është i biri edhe i aktores së njohur Luiza Xhuvani, ish-deputete e Parlamentit të Shqipërisë.

Loading...