Loading...

Geldian Llatja, kandidat për kryetar të Bashkisë së Elbasanit, i cili ka bërë një këngë për qytetin e tij. Kënga me titull “S’ka si ti” këndohet nga grupi i famshëm Alar Band, ku vetë kandidati këndon rep . Kënga është me tekst të Pandi Laços.

Në vitin 2007, kryeministri Edi Rama, kur në atë kohë garonte për Bashkinë e Tiranës, u bë i pari politikan që kompozon dhe këndon një këngë të vetën. Me grupin e famshëm West Side Family, kënda “Tirona”, u kthye në hit.

Në këtë fushatë elektorale, një nga kandidatët e Partisë Socialiste për kryebashkiak, ka ecur në të njëjtat gjurmë. Bëhet fjalë për Geldian Llatja, kandidat për kryetar të Bashkisë së Elbasanit, i cili ka bërë një këngë për qytetin e tij. Kënga me titull “S’ka si ti” këndohet nga grupi i famshëm Alar Band, ku vetë kandidati këndon rep . Kënga është me tekst të Pandi Laços.

Loading...
Loading...