Loading...

Menadha e rrallë e Uashingtonit e prodhuar më 1933 në SHBA.
Vlera: 7.6 milion dollarë
Dhe ta mendosh kur u prodhua kishte një vlerë prej 20 dollarësh. Por me kalimin e viteve ajo fitoi një vlerë të paparë.
Sipas CNN, ishte një nga monedhat e fundit të artë që do të ngjyroseshin në SHBA dhe u dërguan në Egjipt dhe pothuajse u shkatërruan dy herë përpara se të dilnin në ankand nga Sotheby’s dhe shiten për 7.6 milionë dollarë në 2002. Dhe rritja vazhdon.

Loading...
Loading...