Një super lajm … Kështu mbërriti dhe kështu po dërgoj miqesisht , nga nje mik nga Ambasada Amerikane ne Tiran.

Eshtë arritur kurimi për virusin C19 ose mënyra për ta eleminuar atë.
Informacioni vjen nga Izraeli atje ky virus nuk shkaktoi vdekje

* Receta është e thjeshtë *
1. * Limoni *
2. * Bikarbonat *
Përziejini dhe pijeni si çaj të nxehtë – çdo pasdite, veprimi i limonit me sode buke më të nxehtë – menjëherë shkatërron virusin – e eliminon plotësisht atë nga trupi. Këto dy përbërës alkalizojnë sistemin imunitar, pasi që kur bie nata sistemi bëhet acid dhe mbrojtjet më të ulëta.
Kjo është arsyeja pse Populli i Izraelit është i qetë për këtë virus. Të gjithë në Izrael pinë një filxhan me ujë të nxehtë me limon dhe pak sodë buke gjatë natës, pasi kjo vërtetohet se vret virusin.

E ndaj me të gjithë familjen dhe miqtë e mi, në mënyrë që askush prej nesh të mos marrë virusin. Unë e lë atë në kriteret tuaja
* Ju lutemi kalojeni këtë menjëherë *