I riu shqiptar, i cili sulmoi seksualisht një vajzë në një klub nate në Skoci, është dënuar me një vit në burg. Me dije bëhet se ai është Edison Bala.

29-vjeçari shqiptar sulmoi një 23-vjeçare në një klub nate në East Kilbride. E ditur bëhet se ai futi dorën poshtë fustanit të saj, i grisi të brendshmet dhe e penetroi me gishta.

Vajza e ka përjetur shumë keq këtë ngjarje sa ka treguar se ka kaluar edhe depresionin. Madje ajo kishte tentuar edhe t’i jepte fund jetës duke qëlluar veten me thikë në stomak.

Ajo ka thënë:

Jeta ime u shkatërrua totalisht. Unë ndalova se jetuari. U mbylla brenda vetes time dhe ndalo së kujdesuri për të. Nisa të urreja veten time aq sa dhe në pasqyrë nuk mundesha të shikohesha.’’
Po ashtu ajo ka thënë se i mban mend të gjitha ato që i riu shqiptar i bëri dhe se nuk do mundet ta harrojë kurrë atë që ka ndodhur.

Burimi: Daily Record/JOQ Albania