Loading...

Mbyllen votimet në qarkun e Elbasanit. Pjesmarrja në këto votime ishte 21.8%. Nga 343258 votues gjithsej, në votime morën pjesë 74835 persona.

Numri i votuesve sipas bashkivë është si më poshtë vijon.

Shih tabelën:

Ky rezultat nuk është ende zyrtar. Megjithatë shifrat mund të lëvizin fare pak me plus minus.

Gjatë procesit nuk u shënuan incidente me përjashtim të disa denoncimeve të bëra nga ish deputetet e PD-se Boçi per nje shtetas qe kishte votuar dy here dhe Endri Hasa per ekzistencen e kamerave te sigurise ne nje qender votimi ne nje shkolle ne Elbasan.

Ndersa PS denoncoi nje rast kur nje drejtues i PD-se kishte kercenuar banorin e nje fshati qe te mos merrte pjese ne votime. Ndersa ne Cerrik nje i dehur frikesoi votuesit pasi mbante nje dru ne dore.

Loading...