Loading...

Nëse kërkoni të kuptoni definimin e togfjalëshit “çmenduri ekstreme”, ishulli “South Padre” në Teksas të SHBA-së, është destinacioni i duhur për të përjetuar “shthurjen totale”.

Ky ishull gjatë sezonit veror pushtohet nga mbi 100 mijë adoleshentë amerikanë, të cilët celebrojnë ditët më të nxehta të vitit në forma nga më ekstremet e mundshme.

Vajza që dhurojnë spektakël duke shfaqur të pasmet dhe gjoksin e tyre, djem që nxjerrin organet e tyre gjenitale pa kurrfarë droje dhe orgjitë pa limit, e shndërrojnë këtë ishull në të preferuarin e adoleshentëve amerikanë.

Fitimet që nxjerrin baret në këtë ishull janë marramendëse, ku xhiroja vjetore vetëm nga pijet alkoolike përllogaritet në mbi 3 milionë dollarë.

Për të kuptuar më tepër atë që ndodh në këtë “ishull të çmendur”, mjafton të shihni fotogalerinë e mëposhtme.

Loading...
Loading...