Neser ne date 10 Maj zhvillohet festa e Aferdites.
Ne oren 09:00 ne pedodonale do zhvillohen lojrat popullore.
Pas perfundimit te lojrave behet nisja per ne Seferan ku do te zhvillohen recitimet,aktrimet dhe riti i hedhjes se terrakotave orari 10:30- 12:00.
Ne mbremje koncerti fillon ne oren 19:30-21:30(miset,kenge,recitimet fituese,ngritja e balonave).
Ju mirepresim!