Loading...

 

Njoftohen të gjithë drejtuesit e automjeteve që të kenë kujdes tek “Rruga e Çezmes” e cila është bërë shumë e rrezikshme për shkak të ngricave. Drejtuesit e automjeteve duhet ta shmangin dhe ti bien nga rruga e Tafanëve deri në përmirësimin e saj.

Loading...
Loading...