Loading...

Fotot e një vajze me rroba banjo të veçanta po bëjnë xhiro në internet.

Një djalë nga Australia, duke qenë xheloz për ngacmimet që i bëjnë djemtë të fejuarës, vendosi që t’i blejë asaj një kostum me fytyrën e tij të stampuar.

Në rrjetet sociale, çifti zbuloi momentin kur Patty pa për herë të parë dhuratën e Pedros, të cilën e konsideroi të shpifur dhe të frikshme.

“Tani të gjithë do e dinë që je e zënë”, iu përgjigj i fejuari.

Loading...