Loading...

 

Nuk do të ketë numërim të votave në Peqin. KZAZ numër 44 që i përket kësaj bashkie do të zhvendoset nga Pallati i Kulturës në këtë qytet, në Pallatin e Sportit “Tomorr Sinani” në Elbasan.

Vendimi është miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Shoqërimi i kutive do të bëhet nga komisionerët dhe policia.

Ndërkohë procesi ka përfunduar tashmë në mjaft qendra votimi në këtë bashki.

Komisioni i KZAZ Peqin:

 

Loading...