Loading...

Princesha Diana ka ndërruar jetë prej disa vitesh, por ajo vazhdon ende të përflitet nëpër media.

Së fundmi një bluzë sportive e saja është shitur për plot 53.532 dollarë në një ankand në Boston.

Bluzën që është shitur princesha Diana e vishte rregullisht në palestër.

Ajo e bënte rregullisht këtë gjë në mënyrë që të mos i kushtonin më rëndësi dhe paparacët të ndalonin fotot.

E para se të ndahej nga jeta, ajo ia dhuroi këtë bluzë sportive instruktores së palestrës së bashku me një shkrim të shkurtër.

Sipas instruktores bluza nuk është larë asnjë herë dhe se të ardhurat që janë marrë nga shitja e saj do të shkojnë për bamirësi.

Loading...
Loading...