Loading...

Ka përfunduar numërimi i votave në Belsh. Nga numërimi i 49 kutive Arif Tafani i Partisë Socialiste ka grumbulluar 6377 vota ose 97% të pjesmarrësve në votime dhe Jashar Elezi i Partisë Komuniste ka grumbulluar 169 vota, ose 3% të pjesmarrësve në votime.
Duhet thënë se numërimi i votava në KZAZ Belësh u bë në kohë rekord brenda natës.
Megjithëse nuk pritej, kandidati i Partisë Komuniste arriti të grumbullojë 169 vota.


Arif Tafani


Jashar Elezi

Loading...