Loading...

Ka përfunduar në Librazhd numërimi i 61 kutive ku kandidati i PS Kastriot Gurra ka grumbulluar 11383 vota ose 100% e numrit të zgjedhësve që morën pjesë në votime.
Ka përfunduar numërimi në Prrenjas i 39 kutive të votimit gjithsej ku kandidati PS Nuri Belba ka grumbulluar 7054 vota ose 93% dhe kandidati i Aleancës Kuq e Zi Mysil Karriqi ka grumbulluar 550 ose 7% të votave.

Loading...