Loading...

Një aksident i rëndë ka ndodhur gjatë ditës së sotme në aksin Librazhd- Përrenjas.

Një qytetare tregon se dy makina janë përp-lasur keq me njëra -tjetrën.

Sipas asaj që tregon qytetarja makinat janë dëmtuar shumë keq aq sa janë bërë copash.

Po ashtu ajo ka nisur edhe disa foto pranë redaksisë sonë.

Siç shikohet edhe në foto makinat janë përplasur shumë keq dhe janë dëmtuar rëndë, por fatmirësisht nuk ka pasur të lënduar.

Siç shikohet edhe në foto në vendin e ngjarjes ka forca policie. Shkaku i përplasjes midis makinave nuk dihet ende

Loading...