Bebe Rexha është një prej këngëtareve më të njohura me origjinë shqiptare dhe më të suksesshme në të gjithë botën.

Shpesh herë ajo është vënë në qendër të vëmendjes për shkak se ka shtuar shumë në peshë kohët e fundit.

Ndërsa së fundmi këngëtarja i ka habitur të gjithë teksa ishte duke ecur në rrugët e Londrës.

E themi këtë, pasi këngëtarja mbante veshur një bluzë, ku shkruhej:

A shkojmë bashkë në shtrat?”
Këngëtarja 29-vjeçare njihet për natyrën e saj pa komplekse dhe për faktin se gjithmonë i thotë gjërat ashtu si i mendon.