Loading...

Ka disa persona që qeshin kur u thonë se nuk e kanë arritur diçka sepse ishte çështje fati.

Por sipas shkencëtarëve fati ekziston me të vërtetë dhe në disa raste ju nuk i arrini qëllimet tuaja sepse nuk keni fat dhe jo sepse nuk keni dhënë maksimumin.

Së fundmi psikologu britanik, Richard Wiseman ka treguar se si të gjithë njerëzit nëse ndjekin disa hapa të caktuar mund të bëhen njerëz me shumë fat.

Sipas tij ‘’faktori fat” ndjek më shumë ata njerëz që janë energjik, pozitiv dhe të hapur.

Gjendja shpirtërore dhe karakteri i një njeriu ndikon edhe në fatin e tij.

Ata njerëz që kanë më shumë fat, janë më të qeshur dhe energjik .

Këshilla kryesore që jep ky psikolog është se njerëzit ndonjëherë duhet të marrin rreziqe dhe të kalojnë sfida dhe mos të qëndrojnë me frikë a do ja dalin a jo.

Loading...