Loading...

Një nga yjet më të njohura të industrisë së filmave për të rritur ka zbuluar se si kanë reaguar prindërit e saj kur ajo u ka thënë se çfarë punë bën.

33-vjeçarja Angela White tregon se fillimisht prinërit e saj e patën të vështirë ta pranonin, por nuk e braktisën asnjëherë.

Deklarata e Angelës:

E patën të vështirë ta pranonin. Nuk më braktisën, por ishin shumë të shqetësuar për faktin se xhiroja filma për të rritur”.
Çuditërisht, 33-vjeçarja deklaron se babai i saj ishte më i butë sesa nëna kur mori vesh se si e fitonte bukën e gojës vajza.

Angela vijoi më tej se:

Kur ia thashë babit, nuk reagoi shumë. Ndoshta e dinte se nuk mund të më ndalonte dhe kuptoi që reagimi i ashpër dhe negativ nuk do të kishte dobi. Ndoshta e kishte kuptuar më parë se me çfarë merresha”.

Loading...
Loading...