Kështu një agjent pasurish të patundshme ka bërë një deklaratë që i ka lënë të gjithë të habitur. Ai se shefja e tij e kishte pushuar nga puna pasi nuk kishte pranuar të shkonte me të, pasi e donte shumë gruan e tij dhe nuk mund ta tradhtonte.

Këtë kërkesë, ai thotë se eprorja e tij 29-vjeçare Sarine Atamian ia kishte bërë ditën e parë kur ai kishte nisur punë aty dhe kishte tentuar ta puthte me forcë.

Burri ka shtuar se shumica e kolegeve femra në zyrë e ngacmonin vazhdimisht.

Para autoriteteve ai ka deklaruar se nuk kishte interes të kryente marrëdhënie jashtë martese dhe kjo ishte pikërisht arsyeja që çoi deri në pushimin e tij nga puna.