Loading...

Një sherr i madh është duke ndodhur aktualisht në Skrapar para qendrës 3554 dhe 3554/1.

Sherri u regjistrua mes dy grupe të rinjsh dhe ka degraduar deri në prishjen e infrastrukturës së votimit.

Sherri është regjistruar mes dy grupesh të rinjsh. Mesa duket nga dy palët politike. Sherri ka degraduar edhe me thyerje të xhamave në këto qendra votimi. Është pezulluar procesi i votimit, pasi ka dëmtim të infrastrukturës.

Loading...
Loading...