Loading...

Vijon të kryhet prostitucioni në vendin tonë, në fakt një realitet mjaft problematik për Shqipërinë. Raste të shumta janë denoncuar dhe publikuar nga emisione të shumta, ku mjaft vajza dhe gra detyrohen të shesin trupin e tyre në këmbim të parave.

Së fundmi, emisioni ‘Stop’ ka treguar një tjetër rast, ku punonjëset e seksit janë filmuar në rrethrrotullimin e Rrogozhinës. Ato flasin me një qytetar, ku i thonë se 20 mijë lekë të vjetra kanë vetëm një të prishur.

Gjithashtu, pas Muzeut Historik kryhen mjaft raporte seksi nga prostituta dhe tranvestitë.

Biseda:

Prostituta: Ku do ikësh ti?

Qytetari: Ju prisni autobusin apo…?

Prostituta: Ne jemi në punë.

Qytetari: Hë?

Prostituta: Ne jemi në punë.

Qytetari: Punë hë…?

Prostituta: Punë!

Qytetari: Ça pune më?

Prostituta: Pxxx…

Qytetari: Hë?

Prostituta: Pxxx…

Qytetari: E sa lekë do ti?

Prostituta: 20!

Qytetari: 20 mijë lekë?

Prostituta: Po!

Qytetari: Po ku?

Prostituta: Në hotel!

Qytetari: Ku është hoteli?

Prostituta: Aty para!

Qytetari: Aty para?

Qytetari: Vetëm një të prishur?

Prostituta: Po!

Qytetari: Hë?

Prostituta: Po!

Qytetari: Po për të ndenjur, një orë?

Prostituta: Një orë, 40!

Qytetari: 40 mijë lekë?

Prostituta: Po!

Qytetari: E rri, bën ça të duash?

Prostituta: Po!

Qytetari: Po hotelin e paguaj unë?

Prostituta: (Flet në telefon) Hiç te puna, uaaa e zeza.., jo, jo, s’e blej.

Qytetari: Rri çdo ditë këtu ti?

Prostituta: Po, po!

Qytetari: Se sot do iki unë, nesër do vij, po hë…

Prostituta: Po!

Qytetari: Ok!

Në një situatë tjetër, kamera e fshehtë e “Stop” ndalet tek një grua 37-vjeçare dhe një 26-vjeçare.

Qytetari: Si jeni?

Prostituta 1: Mirë! Ju si jeni?

Qytetari: Ça po bëni?

Prostituta 1: Mirë!

Qytetari: Keni pas ndonjë çikë punë?

Prostituta 1: Jo, mo.

Qytetari: Pse?

Prostituta 1: Ku ka punë, kur ka ka, kur s’ka s’ka.

Qytetari: Sa lekë e ke ti?

Prostituta 1: 20!

Qytetari: 20?

Qytetari: Sa? Vetëm një të prishur, apo?

Prostituta 1: Po të duash bëje njëherë, ndaç 2 herë bëje, 20 e kam, gojoren ta bëj njish…

Qytetari: Po ti sa e ke?

Prostituta 2: 20, teke.

Qytetari: 20 e ke dhe ti më? Vetëm 1 herë ti?

Prostituta 2: Po!

Qytetari: Po pse vetëm 1 herë ti?

Qytetari: S’keni pas ndonjë çikë punë ju? Apo mundoheni?

Prostituta 1: Kur ka, punojmë, kur s’ka, s’ka.

Prostituta 1: Hajde ikim bashkë ta bëj qejfin njësh, gojoren ta bëj super fare, ta bëj bukur edhe seksin ta bëj bukur fare! Shkojmë tek ky hoteli këtu afër!

Qytetari: Sa vjeçe je ti?

Prostituta 1: Unë 37 jam.

Qytetari: 37! Po ti sa je më?

Prostituta 2: 26!

Qytetari: Hë mos më gënje! Thuaj të vërtetën!

Prostituta 2: Për zotin 26, s’po të gënjej!

Prostituta 1: Do shkojmë ne? Ta bëjmë dy herë, seksin njësh fare bukur!

Qytetari: Ja të dal një xhiro unë, pastaj edhe….

Loading...