Në një postim në Facebook, ka qenë ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu e cila ka njoftuar se punimet kanë mbaruar dhe së shpejti do të hapet spitali i ri i Urgjencës dhe Patologjisë në Elbasan. Një spital, sipas saj me standarde bashkëkohore që do i shërbejë qytetarëve të Elbasanit dhe zonave përreth??

Miremengjes!

Bëhemi gati shpejt për të hapur spitalin e ri të Urgjencës dhe Patologjisë në Elbasan?

Një spital me standarde bashkëkohore që do i shërbejë qytetarëve të Elbasanit dhe zonave përreth??

Nuk do ndalemi për shëndetësinë që duam ? me punë jo me fjalë?