Loading...
Shperthen ne flake nje automjet ne autostradën  Elbasan-Tiranë. Mjeti ka qene duke levizur ne kete autostrade kur befas ka shperthyer ne flake.
Drejtuesi i automjetit e ka braktisur ate vetem pak sekonda pas shperthimit te flakes qe perfshiu automjetin.
Avaria shkaktoi rradhe te gjata automjetesh ne te dy anet e autostrades.
ne vendngjarje mberriti policia dhe nje zjarrfikese. Por mjeti u shkrumbua teresisht deri ne ardhjen e mjetit.
Ende nuk dihen shkaqet e djegies se mjetit, por dyshohet temperatura e larte.
https://video.syri.net/upload/videos/2019/08/D9ryWZjUyeYx9bqsDCgM_14_21ac4caf5e3eb8a64bbfbecfb4cab937_video_360p_converted.mp4
Loading...
Loading...