Loading...

 

Siç kishte premtuar Bashkia Belsh ka mbajtur fjalën.

-Pas rikonstruksionit të shkollës 9- vjeçare Seferan, një tjetër investim po kryehet në bashkinë e Belshit.
Bëhet fjalë për rikonstruksionin e plotë të gjimnazit “Sami Frashëri” i cili do t’i nënshtrohet rikonstruksionit të plotë të ambienteve të brendshme, klasave mësimore, ambienteve të jashtme si dhe këndeve sportive.
Vlera e financimit të rikonstruksionit të Gjimnazit të Belshit është 74 mln lekë dhe ai do jetë në dispozicion për të paktën 500 gjimnazistë .

Ky eshte gjimnazi me i madh i bashkise Belsh dhe kishte pesuar amortizim te thelle.

Ai do te jete gati para fillimit te vitit te ri shkollor.

 

Loading...