Loading...

Në një palestër në Afrikën e Jugut ka ndodhur rast i paprecedentë. Një 18-vjeçar u kap duke u masturbuar para një vajze e cila ishte duke u stërvitur.

Përgjegjësit e palestrës e kanë çuar çështjen në gjykatë por më pas e kanë tërhequr akuzën pasi kanë thënë se duhet të marrë ndihmë psikologjike dhe jo ligjore.

E gjithë skena u filmua nga një person i cili ndodhej ashtu në palestër duke u stërvitur.

I riu ishte duke mbajtur në dorë një telefon dhe po lëvizte dorën brenda pantallonave të tij duke parë vajzën që po bënte squats.

Fotoja e tij me fytyrë të fshirë u përhap me shpejtësi në rrjetet sociale.

Burimi: LadBible |JOQ Albania

Loading...
Loading...