Loading...

Që prej dhënies së lajmit se Stresi dhe Keisi ishin ndarë, ata të dy janë bërë kryefjala e mediave rozë.

Keisi është larguar nga Shqipëria dhe ka thënë se nuk do të kthehet më në vendin tonë.

Ajo tha:

E ardhmja ime është Kanadaja. Jam rritur këtu nuk mund të përshtatem dot me jetesën në Shqipëri.
Por edhe Stresi ka lajmëruar se edhe do të largohet nga Tirana. Këtë gjë ai e ka treguar me anë të një njoftimi në rrjetet sociale.

Stresi ka treguar se ka vendosur ta lërë Tiranën për Prishtinën sepse atje ka shokët e vërtetë.

Ai ka shkruar:

Ja dhe një dite e ikur, histori, aventura te jetuara ! Kjo është Jeta , por prapëseprapë vjen një moment në jetën e gjithsecilit që kërkon ndryshim. Ndonjëherë thjesht ikën ! Mund të jetë një vend, person , biznes etj ! Shokët e vërtetë mbeten te njëjtë dhe pse mund te kesh vite,muaj e dite pa i pare ! Ata janë ne zemër, ne dite te bukura si dhe ato te vështira! Prej Sot Jam Official Banori Me I Ri I Prishtines. Skini Degju Gjo Akoma Ca keni me degju Ne ditët Ne Vijim.”

Loading...