20 C
Tiranë
Friday, November 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage KOSOVE SHQIPERI

Tage: KOSOVE SHQIPERI

Kosova, luftë tregtare Shqipërisë?! Afati deri më 1 korrik, 6 kushtet...

Tani, pas pesë vitesh kur duhet të korrnim rezultatet e vendimeve nga mbledhjet e përbashkëta Shqipëri-Kosovë për bashkëpunim në fushën e tregtisë dhe aspekteve...

“S’kemi nevojë për Kosovën, i dum veç për turizëm”, e reja...

  Është krijuar ideja se shqiptarët e Kosvoës i duan shumë më shumë shqiptarët e Shqipërisë sesa i duam ne ata. Ndoshta është një ide...

Kosova në avantazh ndaj Shqipërisë

  Kombëtarja shqiptare është duke luajtur në këto momente një sfidë miqësore me Kosovën. Takimi po zhvillohet në Zvicër. Kosova ka kaluar e para në avantazh me...

Takimi i dy Qeverive, i treti  i vërteti! 

Dje, data 9 shtator 2017, Parlamenti Shqipërisë zgjodhi z.Gramos Ruçi, Kryetar i Parlamentit të Shqipërisë dhe po sot edhe Parlamenti  Kosovës  zgjodhi z.Ramush Haradinaj,...

Kadri Veseli: Kosova dhe Shqipëria do të bashkohen

Gjatë një interviste në “Xing me Ermalin”, kreu i kuvendit të Kosovës Kadri Veseli ka folur për Shqipërinë e Madhe dhe alternativën që një...