AMA nis hetimet për financimin e radiove fetare

Janë shtuar pa masë kohët e fundit. Për herë të parë, Autoriteti i Mediave Audiovizive ka vendosur të godasë një nga pikat më kyçe dhe të errëta të mediave në Shqipëri, që ka të bëjë pikërisht me financimin e tyre. AMA do të kërkojë informacion vetëm për burimet e financimit të radiove me karakter fetar […]