Loading...

brumbujt

Mund të duket si një skenar i filmave fatashkencë. Por nuk është ashtu. Miliona brumbuj u shfaqën në plazhet e Argjentinës në masë aq të madhe sa banorët menduan se tashmë do të shërbenin si ushqim për ata. Brumbujt u shfaqën në Mar de Ajo.

Sipas ekspertëve shkak i një dyndje të tillë  mund të ketë qenë një tërmet që i ka nxjerrë ata në sipërfaqe.

Biologët shpjegojnë se ky lloj brumbulli qëndron në tokë dy vjet dhe del në sipërfaqe vetëm për çiftim. Më pas ngordhin për pak ditë. Infoelbasani

Loading...