Loading...

Plasaritet bazamenti i ballkonit në katin e 103-të të kullës me të lartë në Çikago. Turistët janë tmerruar teksa xhami plasariti nën këmbët e tyre, mbrëmjen e së hënës.

Zona e gjithë prej qelqi e Kullës Willis, në të cilën turistët mund të shikojnë qytetin e Çikagos nga një pikë e lartë, quhet Skydeck. Shtresa e saj mbrojtëse e sipërme është bërë prej qelqi të laminuar. Të hënën, xhami thye në “mijëra copa”, sipas WBBM.

Në një video të shpërndarë në Facebook, vizitorët duken nervozë dhe të frikësuar dhe menjëherë grumbullohen larg zonës së xhamit.

Kulla Willis, e cila u quajt Kulla Sears deri në vitin 2009, tha se askush nuk ishte lënduar.

Departamenti i Ndërtimeve i Çikagos tha se inxhinierët e brendshëm të Tower Willis janë duke e trajtuar situatën.

Loading...
Loading...